Despre TrendLux

Povestea TrendLux

Principala noastră misiune este să vă oferim o gamă variată de produse de lux, lenjerii intime și costume de baie dedicate femeilor, imaginate de celebra Brigitte Bardot, primul mare sex-simbol al industriei cinematografice.

Am ales brand-ul „Brigitte Bardot” atât pentru calitatea materialelor, perfecțiunea detaliilor și farmecul designului de proveniență pariziană, cât și pentru mesajul pe care acesta îl transmite: „pune-te în valoare! eliberează-ți feminitatea!”.

Lenjeria semnată B.B. reflectă atmosfera anilor anilor ’50-’60, atunci când diva făcea furori în toată lumea prin atitudinea, ținutele și jocul său actoricesc. Legendă a cinematografiei, B.B. rămâne și astăzi trendsetter, transmițând tuturor femeilor, prin creațiile sale, îndemnul de a-și pune feminitatea în valoare și de a avea curajul să își ofere bucuriile pe care le merită.

Fie că sunteți în căutarea unei lenjerii memorabile pentru noaptea nunții, fie că vă pregătiți să vă petreceți vacanța la soare, sau că aveți pur și simplu poftă să vă simțiți fabulos de sexy într-o zi obișnuită, veți găsi sub cupola brand-ului „Brigitte Bardot” mai multe tipuri de propuneri, destinate să răspundă chiar și celor mai ridicate exigențe.

Cos de cumparaturi
Inchide

Nu sunt produse in cos.

Notificare cookie-uri Folosim cookie-uri pentru o mai buna experienta de shopping online pe site-ul TrendLux, pentru mai multe informatii verificati politica de confidentialiate.